Vores butik

Hjem/Vores butik

Vores butik

Vi har flyttet vores butik hjem på den gamle gård hvor vi bor.

Her på Fyrrelund på har vi fået meget mere plads til butikken.

Der er endvidere også ved at blive lavet et stort plantefarvningsværksted med plads til kursister , i forbindelse med butikken.

I butikken sælger vi mit strikdesigner, både som færdigstrik og som strik selv i strikkekits.

Derudover sælger vi mit eget plantefarvede garn , strikbøger , plantefarvningsbøger og lækre trækasser , fremstillet her på Fyrrelund.

Vi har som regel åbent

Tirsdag 11 – 17

Torsdag 11 – 17

Lørdag   11 – 16

Åbningstiderne kan variere lidt fra uge til uge , men de bliver løbende slået op på Facebook og Instagram.

Butikkens adresse er:

FYRRELUND

Øster Lindetpræstegårdsvej 11

Øster Lindet

6630 Rødding

Tlf  61745729

Mail :  rustikribe@gmail.com

Facebook   :   Marianne Østergaard Danish Knitwear

Instagram   rustikdk

Om Marianne

Marianne Østergaard har designet strik siden 1983. Hun er ikke uddannet designer, men har designet egne modeller i stort antal siden begyndelsen. Derudover er der også solgt designs til andre strikfirmaer, og mange designs er blevet vist i forskellige ugeblade. Mest kendt er hun for modellen “Art News”, som hun designede på opfordring fra Jyllandsposten i 1990. Marianne deltager i mange udstillinger og strikkefestivaller landet over, hvert år. Hun vil være tilstede på bl.a. Strikkefestivallen på Fanø, Uldfest i Saltum og Tall Ships Race i Fredericia.

Om Ribe

Ribe tiltrækker besøgende fra hele verden, som fasineres af byens 1300 år gamle historie, og den utroligt smukke, og charmerende bykerne. Her leves dagligdagen i middelalderlige omgivelser, men byen er på ingen måde en kulisseby – tværtimod. Mange spændende aktivivter præger byen året rundt. Ribes største attraktion, Ribe Domkirke, har 3 Michelin stjerner. På den nye domkirkeplads, kommer kirken til sin fulde ret, og titlen som Danmarks mest seværdige kirke er fuldt fortjent. Meget tæt på Ribe kan opleves Sort Sol, Østerssafari og vadevandring, da Ribe grænser op til Nationalpark Vadehavet.